Oznam

27.10.2012 13:30

Milí priaznivci Starej školy.
V poslednom čase v Starej škole prebiehal projekt Cestička. V rámci neho bol vystavaný kus prístupového chodníka ku vchodu do dielne. Za úpravu ďakujeme aj nezištnej pomoci priaznivcovi našich dielní a záhradníčke Naďke Sýkorovej.
Ak by ste mali čas a chuť pomôcť pri úprave terénu a chodníka do Starej školy, príďte do Smrečian v sobotu 27. 10. 2012 o 13:30. Potrebné sú pracovné rukavice. Zúčastneným bude poskytnutá zľava na pobyt v keramickej dielni o 50 % niekedy počas tohto roka. Ďakujem vám všetkým, ktorí pomôžete a teším sa už na stretnutia v dielni pri práci na keramike.

—————

Späť


Kontakt

Stará škola

Budova Materskej školy Smrečany 117, 032 05

0907 122 871


STARÁ ŠKOLA
re
meselná dielňa 
v Smrečanoch pre získanie remeselných zručností

 

Stará škola - remeselná dielňa, ktorá sídli v priestoroch bývalej evanjelickej školy v obci Smrečany, ktorá je spolu so Žiarom bránou do Západných Tatier.

Naša dielňa síce nenahrádza výuku v akreditovaných školách, ale je miestom, kde sa môžu stretnúť ľudia rozličného stupňa zručností a veku. Formou tematických popoludní respektíve viacdňových pobytových kurzov by sme radi ponúkli pre záujemcov možnosť tvorivej zábavy, postupne sa naučiť remeslo, vyrobiť si keramické predmety, sklenené korálky alebo si menej či viac vážne zakresliť.

Ak máte chuť objaviť v sebe remeselné nadanie, vyskúšať si tvorivé schopnosti, získať informácie či užiť si rozhovory s rovnako zameranými ľuďmi, práve vám ponúkame počas celého roka možnosť pracovať v našej dielni.